عافیت‌سوزی

عافیت چشم مدار از منِ میخانه نشین / که دَم از خدمت رندان زده‌ام تا هستم - حافظ

عافیت‌سوزی

عافیت چشم مدار از منِ میخانه نشین / که دَم از خدمت رندان زده‌ام تا هستم - حافظ

عافیت‌سوزی

من سیدنوراله شاهرخی، عضو هیأت علمی دانشگاه لرستان، دکترای حقوق خصوصی دوره‌ی روزانه‌ دانشگاه علامه طباطبایی تهران (رتبه‌ی 13 آزمون دکتری)، کارشناسی ارشد حقوق خصوصی از همان دانشگاه (رتبه‌ی 21 آزمون ارشد)، پذیرفته شده‌ی نهایی آزمون قضاوت و وکیل پایه یک دادگستری هستم.

تحصیلات ابتدایی تا متوسطه خود را در شهر خرم‌آباد گذراندم، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم‌آباد مشغول به تحصیل شده و با معدل 19.35 و به‌عنوان نفر برگزیده‌ی ورودی فارغ‌التحصیل شدم. در آزمون کارشناسی ارشد با رتبه‌ی 21 در دانشگاه علامه طباطبایی تهران (دوره‌ی روزانه بدون سهمیه) پذیرفته شده و با معدل 19.08 و به عنوان نفر اول ورودی فارغ‌التحصیل شدم. در این مقطع نمره‌ی رساله اینجانب نمره‌ی 20 (تحت راهنمایی شادروان حضرت استاد آقای دکتر کوروش کاویانی و مشاورت حضرت استاد آقای دکتر حبیب الله رحیمی) بود.

پس از گذراندن خدمت مقدس سربازی و اخذ پروانه وکالت دادگستری، با رتبه‌ی 13 در آزمون دکتری (دوره‌ی روزانه بدون سهمیه) پذیرفته شده و در دانشگاه علامه طباطبایی تهران مشغول به تحصیل شدم. در این مقطع تحصیلی نیز تز دکترای خود را تحت راهنمایی حضرت استاد آقای دکتر حبیب الله رحیمی و مشاورت حضرت استاد آقای دکتر ایرج بابایی با نمره‌ی 19 دفاع نموده و فارغ‌التحصیل شدم. از این رساله تا کنون مقالات علمی پژوهشی متعددی (در زمان نگارش این متن چهار مقاله) استخراج و به جامعه‌ی علمی کشور عرضه شده است، مقالات متعدد دیگری نیز بر همین مبنا در دست تألیف است که در آینده ارائه خواهد شد.

از سال 1391 شروع به تدریس در دانشگاه کردم و از آن زمان تا کنون بصورت پیوسته در دانشگاه‌های متعددی نظیر دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه آیت الله بروجردی، دانشگاه لرستان، دانشگاه ملایر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم‌آباد و بروجرد افتخار همکاری داشته‌ام. در نگارش و داوری رساله‌های کارشناسی ارشد متعددی هم به‌عنوان مشاور و داور همکاری داشته‌ام.

هم اکنون به عنوان عضو هیأت علمی گروه حقوق دانشگاه لرستان در کسوت معلمی، افتخار خدمت به جوانان این سرزمین را دارم.

***
***
در خصوص انتشار مجدد مطالب این وبلاگ در جاهای دیگر لطفاً قبل از انتشار ، موضوع را با من در میان بگذارید و آدرس سایت یا مجله‌ای که قرار است مطلب در آن منتشر شود را برایم بفرستید؛ (نقل مطالب، بدون کسب اجازه‌ی قبلی ممنوع است!)

طبقه بندی موضوعی
آخرین مطالب
پربیننده ترین مطالب
مطالب پربحث‌تر
آخرین نظرات

مقدمه

یکی از دانشجویان من در دانشگاه آیت‌الله بروجردی، موفق شدن با تلاش و جدیت خستگی ناپذیر، در آزمون وکالت، که الانا خییییییلی هم رقابتی و سخت شده رتبهٔ هشتم رو در استان همدان کسب کنن. بنا به درخواست من، لطف کردن و رموز موفقیت خودشون رو در ذیل تشریح کردن. از ایشون بسیار سپاسگزارم و براشون در مقاطع و مراحل بعدی زندگی، از درگاه خداوند متعال سلامتی و موفقیت و عاقبت به خیری مسألت دارم.

اصل مطلب

سلام عرض می‌کنم خدمت استاد بزرگوار؛ من دومین سالی بود که شرکت می‌کردم.

منابع مطالعاتی من برای آزمون وکالت :

من چون ۳ سال بعد از دوره کارشناسی از کتاب‌ها و دروس دور بودم احتیاج به خوندن کتاب‌های منبع اصلی داشتم. همه این کتاب‌هایی که عرض می‌کنم تا ۳ ماه مونده به آزمون خوندم و پس از  اون گذاشتم کنار و سه ماه مونده فقط مرور قوانین و تست کار می‌کردم.

مرحله اول :

مدنی : اموال و مالکیت دکتر کاتوزیان، اشخاص و محجورین دکتر صفایی، قواعد عمومی قراردادها دکتر صفایی ، مسئولیت‌های خارج از قرارداد دکتر صفایی و قاسم زاده، عقود معین و خانواده رو از رو کتاب در نظم خوندم و هر جا ایراد داشتم به منابع رجوع می‌کردم.

آ.د.م: سه جلد بنیادین شمس و جزوه اجرای احکام دکتر شمس و نوشتن نکاتش داخل قانونم.

تجارت: شرکت‌ها اسکینی، اسناد و ورشکستگی دکتر کاویانی.

جزا : ۳ جلد اردبیلی برای جزا عمومی و ۲ جلد جرایم علیه اشخاص و جرایم علیه اموال دکتر میر محمد صادقی.

اصول فقه : ابوالحسن محمدی و جزوه شهبازی.

آ.د.ک : گوش دادن صوت بهنام اسدی.

 

مرحله دوم :

 سه ماه مونده به آزمون وکالت قوانین رو خوندم بعلاوه تست.

مدنی : کتاب در نظم دکتر کاتوزیان بعلاوه تست شهبازی.

آ.د.م : قانون که نکات کتاب‌ها رو در اون نوشته بودم و تست کمالوند.

تجارت : قانون بعلاوه تست قربانی.

جزا : قانون یار چتر دانش؛ تست نزدم.

آ.د.ک : کتاب ساده ساز که هم قانون بود و هم تست.

اصول : جزوه دکتر شهبازی.

مرحله سوم و مهم مرحله آخر یک هفته مونده به آزمون بود که بازم هر روز رو به یک درس اختصاص دادم و آخرین روزم رو هم خالی گذاشتم.

تو این یک هفته برای مدنی فقط قواعد عمومی قرادادها رو مرور کردم یعنی مواد مربوط به این بخش رو خوندم. آ.د.م بخش اقامه دعوا و دادرسی نخستین و تجدیدنظر؛ تجارت بخش اسناد؛ جزا قسمت جزای عمومی؛ آ.د.ک از اول تا آخر دادسرا؛ اصول فقه بخش الفاظ و اصول عملیه.

الگوی درس خوندنم رو هم از جناب آقای علی اکبر غلامی نفر اول وکالت کانون مرکز سال ۹۴ برداشتم.

برا امسال فقط مرحله دو و سه رو رفتم و دیگه اون کتاب‌ها رو نخوندم چون قبلاً خونده بودم فقط بعضیاشو مرور کردم.

شیوه‌ی مطالعه‌ی منابع برای آزمون وکالت :

من هر روز رو اختصاص به یک درس داده بودم مثلا شنبه مدنی، یکشنبه آ.د.م، دوشنبه تجارت، سه شنبه جزا، چهارشنبه آ.د.ک و اصول هم پنج شنبه. جمعه‌ها هم آزمون آزمایشی شرکت کرده بودم می‌رفتم صبح و بعد از ظهر هم تستاشو بررسی می‌کردم. اینم بگم که آزمون آزمایشی هم سه ماده مونده به آزمون اصلی شرکت کردم که بتونم با برنامه‌ش پیش برم چون قبلش کتاب می‌خوندم و نمی‌رسیدم به برنامه‌ی آزمون آزمایشی.

همه نکات تست‌ها رو که مهم بودن و فکر می کردم یادم بره چه داخل کتاب تست‌ها و چه داخل آزمون آزمایشی‌ها می‌نوشتم کنار ماده‌هام. این به من خیلی کمک می‌کرد که موقع مرور درسام تمام نکات تو ذهنم بیاد.

سفارشی که به دوستان دارم اینه که هیچ وقت امیدشونو از دست ندن و نهایت تلاششونو بکنن و به خدا توکل کنن. 

  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • چهارشنبه ۴ بهمن ۱۳۹۶، ۱۰:۵۰ ب.ظ
  • دکتر سیدنوراله شاهرخی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">