راهنمای وبلاگ ، نحوهی ارتباط با من و شیوهی بیان نظرات شما
1 - نحوهی پرسیدن سؤالات درسی یا حقوقی
1 – 1 ) سؤالات درسی یا حقوقی خود را کجا بپرسم ؟ آیا میتوانم در ذیل هر مطلبی از وبلاگ سؤال خود را مطرح کنم ؟
ما بخش خاصی در وبلاگ داریم برای پاسخ به سؤالات درسی یا حقوقی ؛ هدف از اختصاص این بخش این است که همهی سؤالات ، در یکجا جمع شوند و ذیل مطالب متنوع وبلاگ ، نظرات نامربوط قرار نگیرد. برای دسترسی به این بخش اینجا را کلیک کنید ؛ ضمناً این بخش ، از طریق قسمت « طبقهبندیِ موضوعی » که در حاشیهی سمت چپ وبلاگ قرار دارد ، تحت عنوان « سؤالات درسی و یا حقوقی شما» ، قابل دسترسی است. بخاطر رعایت نظم ، به سؤالاتِ درسی و حقوقیِ مطروحه در قسمتهای دیگرِ وبلاگ ، در کمال احترام ، پاسخ نخواهم داد.
2 – 1 ) چگونه در مطلب فوق ، سؤال خودم را بپرسم ؟
اینجا را کلیک کنید ، به انتهای نظرات بروید ، سؤال خود را بنویسید و روی ارسال کلیک کنید.
3 – 1 ) برای اینکه به آسانی به پاسخ سؤال درسی یا حقوقی خود برسم چه نکاتی را مدّ نظر قرار دهم ؟
این مطلب را دقیقاً بخوانید و به تذکرات مندرج در آن عمل کنید.
4 - 1 ) میخواهم به نمرهی امتحانی درسی که با شما داشتهام اعتراض کنم و اشکالات برگهی خودم را ببینم ، از کدام قسمت وبلاگ اقدام کنم ؟
چنین امکانی وجود ندارد. از طریق سایت گلستان اعتراض بزنید. در صورت لزوم بررسی خواهم کرد.
2 - نحوهی ارسال نظرات ، پاسخگویی به آنها و ارتباط با من
1 – 2 ) کامنتهای ما را پس از چه مدتی پاسخ میدهید ؟
متأسفانه ، به دلیل مشغلههای متعددی که هم از نظر علمی و هم از نظر کاری و خانوادگی دارم امکان پاسخگویی سریع به کامنتهای شما برایم فراهم نیست ؛ همهی کامنتها را میخوانم و مفصل هم جواب میدهم اما ممکن است انتشار پاسخ ، از یک روز تا یک هفته و در موارد نادر حتی تا ده روز به طول بینجامد ؛ این امر را ناشی از بیاعتنائی من یا خدای ناکرده توهین به خودتان تلقی نکنید و بگذارید به حساب مشغلههای من. روی همین حساب اگر از انتظار کشیدن برای دریافت پاسخ ناراحت میشوید لطف کنید برای اینکه من بعداً شرمندهی شما نشوم از همان اول کامنت نگذارید ؛ چون من نمیتوانم تضمین دهم که ظرف چند ساعت یا یک روز ، آن را با پاسخ مقتضی منتشر خواهم کرد.
2 – 2 ) نظراتِ ما در وبلاگ را آنقدر دیر پاسخ میدهید که ما ب کلی یادمان میرود کجا نظر گذاشته بودیم و چه گفته بودیم ! چرا ؟
ضمن اینکه در این زمینه به شما حق میدهم اما متأسفانه کاری از دستم بر نمیآید ؛ در این خصوص ، به مکالمهای ک بین من و یکی از بازدیدکنندگانِ محترمِ وبلاگ ، شکل گرفت ، توجه کنید :
3 – 2 ) آیا پاسخگوی تلفنهای ما هستید ؟
به دلیل تعدد نفرات دانشجویان محترم و مشغلههای متعددِ کاریِ من ، متأسفانه امکان ارتباط از طریق تماس تلفنی وجود ندارد ؛ شمارههای ناشناس از طرف من پاسخ داده نخواهد شد.
4 – 2 ) آیا میتوانم با شما از طریق ایمیل در ارتباط باشم ؟
به ایمیلهای کاری در ایمیل ذیل در صورت لزوم پاسخ خواهم داد. به ایمیلهای شخصی پاسخ نخواهم داد.
Sn.shahrokhi@yahoo.com
5 – 2 ) برای ارسال نظر از طریق وبلاگ ، چه نکاتی را مدّ نظر قرار دهم ؟
برای بیان نظرات خود در وبلاگ از یکی از الگوهای زیر پیروی کنید:
الف – اگر میخواهید من اجازهی انتشار نظر شما در وبلاگ را نداشته باشم و انتظار پاسخی هم از من ندارید به هنگام ارسال نظر خود، آن را به صورت خصوصی ارسال کنید.
ب – اگر میخواهید نظر شما در وبلاگ منتشر شود یا اگر میخواهید من به نظر شما پاسخ دهم به هنگام ارسال نظر، آن را به صورت خصوصی ارسال نکنید، چون در سایت بلاگ امکان انتشار یا پاسخگویی به نظراتی که به صورت خصوصی ارسال میشوند وجود ندارد؛ اگر قصد انتشار مطلب خود را دارید یا میخواهید از من پاسخی دریافت نمایید این نکته را مدنظر داشته باشید که اگر نمیخواهید من و دیگر بازدیدکنندگان وبلاگ از هویت شما مطلع باشیم مطلب خود را با اسم مستعار ارسال نمایید. در سایت بلاگ ، امکان تغییرِ نامِ ارسالکنندهی نظر وجود ندارد ؛ بنابراین نظر خود را با هر نامی ارسال کنید ، آن نام ، پس از آن غیر قابل تغییر است و آن کامنت با همان نام منتشر خواهد شد.
ج - اگر از من انتظار پاسخ دارید اما ضمناً نمیخواهید مطلبی ک میفرستید ب صورت عمومی در وبلاگ منتشر شود ، در متن نظرتان این درخواست را منعکس کنید که نمیخواهید بقیهی بازدیدکنندگان ، از متن نظرتان مطلع شوند ، البته توجه داشته باشید ک ب هنگام ارسال نظر ، نظر خود را خصوصی ارسال نکنید چون در این صورت ، قابلیت پاسخگویی نخواهد داشت ؛ اگر درخواستی مبنی بر حذفِ متنِ کامنت ، شده باشد در این صورت ، من ضمن پاسخگوئی ب نظر شما ، قسمتهایی ک مدّ نظر شماست را به هنگام پاسخگویی حذف خواهم کرد.
یک نکتهی مهم : نه من علاقه ب قایم باشک بازی در منزل دارم و نه اهالی منزل در امورات من تجسس و کنجکاوی میکنند اما به هر حال نامحتمل به نظر نمیرسد که به علت باز بودن پنجرهی مرورگر یا حتا در مواردی ، درخواستِ خودِ اهالی منزل برای دسترسی به کامنتها ، کامنتهایی که به صورت خصوصی ارسال شدهاند یا کامنتهایی که هنوز تأیید نشدهاند به وسیلهی اعضای خانوادهی من قرائت شوند. نیز پس از مرگ من ، امکان قرائت کامنتها به وسیلهی بازماندگان من ، نامحتمل نیست.
به همین دلیل ، اگر قصد دارید کامنتی ارسال کنید و توقع دارید که غیر از من ، هیچکس ، تحت هیچ شرائطی به متن کامنت ، دسترسی نداشته باشد ، لطف کنید و کامنتِ مربوطه را ارسال نکنید ؛ چون ارائهی چنین تضمینی از طرف من ، ناممکن و چه بسا غیر منطقیست.
ممکن است بیان این مطلب از نظر برخی از بازدیدکنندگانِ محترم ، دیرهنگام باشد و آنان معتقد باشند که چه بسا اگر به این موضوع علم داشتند برخی از کامنتها را ارسال نمیکردند ، از این دسته از بازدیدکنندگان عذرخواهی میکنم. در مقابل برخی از بازدیدکنندگانِ محترم دیگر هم ممکن است معتقد باشند که چون نه آنها به احتمال زیاد با اعضای خانوادهی من در طول عمرشان برخوردی خواهند داشت و نه اعضای خانوادهی من را میشناسند خواندن کامنتها از جانب اشخاصی غیر از من ، قضیهی زیاد مهمی نمیتواند باشد ؛ به هر حال اما من اخلاقاً خودم را موظف دیدم گرچه دیر ، اما این مطلب را بیان کنم.
6 – 2 ) چرامطالبی که ما مینویسیم را در برخی موارد بدون کسب اجازه از ما حذف میکنید ؟ آیا این کار ، از نظر اخلاقی کار درستی است ؟
همچنان که حتماً خودتان هم میدانید برخی از ما مردمی هستیم که از کاه، کوه میسازیم و با کوهی که ساختهی خودمان است به راحتی احکامی عجیب و غریب در مورد دیگران صادر میکنیم و بدون اطلاعِ طرف مقابل، آن احکام را درمورد او اجرا هم میکنیم! و او را زیر آوار آن کوه مدفون میکنیم؛ به عبارت حقوقی، دادستان، قاضی و مجری حکم فقط یک نفر است. و میتوانید حدس بزنید که در این فرایند چه احکام عجیب وغریبی صادر خواهد شد.
تصویر من که در حاشیهی سمت چپ وبلاگ ، صرفاً به این علت ، قرار داده شده که بازدیدکنندگان مطمئن شوند راه را اشتباه نیامدهاند به نظر برخی از بزرگواران ، نشانهی نوعی خودشیفتگی ، خودنمایی و به رخ کشیدن است!
از اینکه در پاسخ برخی دانشجویان از فارسی شکسته (محاورهای) استفاده کردهام معانی متفاوتی به دست داده شده که کلهی آدم سوت میکشد!
ازاینکه با علم به سرعت تکلّلمم به دانشجویان کلاسهایم اجازه دادهام صدایم را ضبط کنند و برای مقاصد علمی مورد استفاده قرار دهند _ که خود ، نوعی نشانهی حُسن نیت و اعتماد من به دانشجویان است_ معانیای استنباط شده که به عقل جنّ که چه عرض کنم به عقل هیچ مخلوقی نمیرسد!
چه باید کرد! بالاخره برخی از ما مردم این طور هستیم و بقیه راهم وادار میکنیم طبق معیارهای ما رفتار کنند.
این وبلاگ هم چه بخواهیم و چه نخواهیم بازدیدکنندگانی از این دست دارد.
بنابر این اگر قرار است موجودیت این وبلاگ حفظ شود و رابطهی من با کلاسم از این طریق ادامه یابد و در اثر بدگوییهای برخی و تهمت پراکنیهای برخی دیگر ، به ورطهی تعطیلی کشانده نشود به من اجازه دهید، هنگامی که قرار است مطالب شما را منتشر کنم ، به نحوی این کار را انجام دهم که کسی نتواند پیرهن عثمان از مطالب شما درست کرده و بر سر ما و شما بکوبد.
......تا زمانی که بهتر بتوانیم همدیگر را تحمل کنیم.....
تا جایی ک من باشم و کامنتهای شما ، انتقاد که هیچ ، حتی فحش دادن هم آزاد است ، میتوانید هر چه دلِ تنگتان بخواهد در مورد من بنویسید ، بدون هیچ دخل و تصرفی منتشر خواهد شد ؛ من خودم را جزو مقدسات نمیدانم تا معتقد باشم هر که به من فحش بدهد به مقدسات توهین کرده است ؛ اما در مورد مسائلی غیر از من ، با قوّت و قدرت تمام ، جلوی هر گونه توهین و بی ادبی را خواهم گرفت ، بنابراین اگر نظری ک نوشته میشود در موردِ من نیست ، و میخواهید ب طور کامل ، منتشر شود ، ادب ، اخلاق و انصاف را کاملاً رعایت نمائید. به عبارت دیگر بدیهی است برخی اظهارنظرها که حاوی توهین یا مطالب خلاف اخلاق یا خدای نکرده خلاف مذهب است، در این وبلاگ منتشر نخواهد شد.
7 – 2 ) شما چگونه به سوالات ما پاسخ میدهید؟
اگر سوالات شما به صورت تکراری و به دفعات پرسیده شده باشد اینجا در صفحهی مخصوص به سوالات متداول میتوانید پاسخ آن را پیدا کنید ، در غیر این صورت همان جا و ذیل همان مطلبی ک نظر خود را ارسال کردهاید پاسخ آن را ارسال خواهم کرد.
دوستان عزیز توجه داشته باشید در بلاگ امکان پاسخ دادن به نظرهای خصوصی وجود ندارد. پس اگر مطلبی را به طور خصوصی برایم بنویسید حتماً آن را خواهم خواند اما امکان پاسخگویی به آن وجود ندارد. از پاسخگویی در قالب ارسال ایمیل هم معذورم.
8 – 2 ) چرا لحن شما در پاسخگویی به بسیاری از کامنتها اییییینقدر رسمی و عصا قورت داده است ؟
راستشو بخاید اگه بخام صادقانه حرف بزنم این امر حداقل دو دلیل عمده داره ، دلیل اول اینه ک برخی از بازدیدکنندگانِ محترم ، تا آدم اندکی باهاشون خودمونی صحبت میکنه ، یک سری حریم و حائل رو فورن بر میدارن و مثلن ک انگار دارن با هم محلهای یا دوست صمیمی خودشون حرف میزنن در اینموارد فورن بی نزاکتی رو چاشنی فرمایشات خودشون میکنن ک واسه من قابل قبول نیس ب هیچوجه ، بنابراین سعی میکنم حریم دیگران رو حفظ کنم تا دیگران هم حریمم رو حفظ کنن و خودم ب دست خودم موجبات بی احترامی رو فراهم نکنم. دوم اینکه آدم وختی خیلی صمیمی و خودمونی حرف میزنه موجبات دلبستگیها و تعلق خواطری فراهم میشه ک در نهایت ب ضرر دانشجویان عزیز تموم خواهد شد ، چون خیلی از اوقاتشون توی این وبلاگ و مباحثه و مکالمه و مفاهمه با من سپری میشه و در نتیجه از امورات واجبتر خودشون میمونن و در نهایت متضرر میشن. این البته دید من نسبت ب این ماجراس ، ممکنه بعدن ب این برسم ک این تلقی من اشتباهه ، ولی فعلن اینطوری میبینم این موضوع رو البته ناگفته نماند ک کاهش تعداد کامنتا و کاهش مباحث بیفایده و وخت تلف کُن در وبلاگ نشون میده ک ظاهرن این دید من نسبت ب موضوع ، درسته. هر چند درسته بزرگوارانی ک ب دلیل این تغییر رویه کمتر اینجا تشریف میارن ممکنه جایی دیگه ، سایت دیگه یا وبلاگ دیگه وخت شریف خودشون رو صرف کنن اما در این حالت من دیگه خیالم راحته ک حداقل من و وبلاگم نقشی در این صرف وخت نداشتیم !!!!
3 - نحوهی رساندن فایل ب دست من
1 - 3 ) میخواهم فایلی را برای شما ارسال کنم ؛ چگونه آن را به دست شما برسانم؟
نظر به اینکه به دلیل برخی مشکلات که اجمالاً در پاسخِ سؤالات قبل مورد اشاره قرار گرفت فعلاً باب ارتباط از طریق ایمیل مسدود است به ناچار باید فایل خود را در یکی از سایتهای مخصوص بارگذاریِ (آپلود) فایل، بارگذاری (آپلود) کرده و لینک آن را از طریق بخش اظهار نظرات وبلاگ، در اختیار من قرار دهید. سایتهای زیادی در اینترنت برای بارگذاری (آپلود) فایل وجود دارد؛ من خودم از این سایت استفاده میکنم؛ در صفحهی اول این سایت برای آپلود روی گزینهی (برای آپلود اینجا کلیک کنید) کلیک کنید ؛ در پنجرهای که باز میشود فایلی که میخواهید بارگذاری کنید را پیدا کنید (آدرس فایل در رایانهی خود را از طریق پنجرهی باز شده پیدا کنید) روی گزینهی open کلیک کنید و پس از بسته شدن پنجره، منتظر شوید تا بارگذاری فایل تمام شود (روند بارگذاری، ممکن است بسته به حجم فایل و نیز سرعت اینترنت شما بین چند ثانیه تا چند دقیقه طول بکشد) پس از اتمام بارگذاری آدرسی که ظاهر شده است را کپی کنید و در قسمت اظهار نظر وبلاگ قرار دهید و آن را ارسال کنید تا من بتوانم آن را دانلود کنم.
در این زمینه چند نکته قابل ذکر است:
اول اینکه در سایت آپلودر نگهداری تمامی فایلها برای اعضای سایت بصورت دایمی میباشد و برای کسانی که عضو نیستند فایلهایشان ۵۰ روز بعد از آخرین دانلود از آن حذف میشود.
دوم اینکه اگر برای تهیهی فایلی که در سایت، بارگذاری میکنید، متحمل زحمت شده و دوست ندارید کسی غیر از من به آن دسترسی داشته باشد، جای نگرانی نیست، یک اسم غیر مرتبط با موضوع برای فایل انتخاب کنید (تا از طریق جستجو در موتورهای جستجو نظیر گوگل، قابل پیدا کردن نباشد)، به شیوهای که توضیح داده شد آن را بارگذاری (آپلود) کنید، لینکش را در اختیار من قرار دهید و خلاص! من به هنگام پاسخگویی، لینک فایل را حذف خواهم کرد تا کسی دیگر به آن دسترسی نداشته باشد.
4 - طرح درسها
1 - 4 ) طرح درس به چه دردی میخورد؟
با استفاده از طرح درسها میتوانید از مطالب تدریس شده آگاهی یابید و مطالبی که قرار است تدریس شود را ببینید، پیشمطالعه کنید و با آمادگی در کلاس حاضر شده و برای مدرّس ایجاد زحمت نمایید! من که استقبال میکنم!
2 - 4 ) چرا در طرح درسها از برخی علائم اختصاری استفاده شده و چگونه از علائم اختصاری به کار رفته در طرح درسها سر دربیاورم؟
رویهی من این است که برای تسریع در نوشتن و استفادهی بهینه از فضاها در نوشتههایم از علائم اختصاری استفاده میکنم، به شما هم توصیه میکنم در یادداشتبرداریهای شخصی خود (و نه در متون رسمی!) از این شیوه استفاده کنید.
به هر حال اگر در طرح درسها به این علائم اختصاری برخوردید - معمولا زیر علائم اختصاری خط کشیدهام - که معنای آن را نمیدانستید میتوانید با دانلود فرم مربوط به اختصارات از این لینک معنای آن را پیدا کنید .
3 - 4 ) چگونه درس مورد نظرم را پیدا کنم ؟
مطالب مربوط به هر درس در بخش سمت چپ صفحهی وبلاگ، تحت عنوان « طبقهبندی موضوعی » فهرست شده است که با استفاده از آن به راحتی میتوانید به درس مورد نظر خود برسید.
5 - فلسفهی وجودیِ وبلاگ
1 - 5 ) چرا باید به این وبلاگ سر بزنم؟
علاوه بر اینکه به صورت هفتگی مطالب مربوط به هر درس آپدیت شده و حذفیات احتمالی و موارد خودخوان در آن قید میشود اگر به هر دلیلی قصد آمدن به کلاس را نداشته باشم و از قبل مطلع باشم حتما علاوه بر آموزش دانشکده شما را از طریق همین وبلاگ هم در جریان خواهم گذاشت. ضمن اینکه سایر اطلاعات مربوط به دروس از قبیل فایلهای صوتیِ تدریسِ دروس مختلف توسط من و منابع درس را میتوانید از طریق این وبلاگ مشاهده کنید.
2 - 5 ) مطالب وبلاگ چه زمانی به روز { آپدیت } میشود؟
در ایام سال تحصیلی به دلیل مشغلهی کاری فراوان غالباً هر آخر هفته وقت دارم مطالب را به روز و به نظرات شما پاسخ دهم. هر چند ممکن است در ایام ما بین هفته هم این اتفاق رخ دهد.
از اینکه ممکن است بین سوالات شما و پاسخهای من فاصله بیفتد عذرخواهی میکنم.
6 - سؤالات متفرقه
1 - 6 ) چرا برخی از نوشتههای شما در وبلاگ ، پُر است از اغلاط املایی و نگارشی ؟ ( « وخت » بجای « وقت » ، « ک » بجای « که » ، « خاهر » بجای « خواهر » ، « میخام » بجای « میخوام » ، « خاب » بجای « خواب » ، « لطفن » بجای « لطفاً » ، « صراحتن » بجای « صراحتاً» و ....)
اینگونه نوشتن حاکی از جهل نسبت به املای صحیح کلمات یا جهل نسبت ب نگارش صحیح کلمات نیست ؛ من معتقدم هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد ؛ بله در جایی که ما مشغول نوشتن یک دادخواست یا پاسخ دادن به یک دادخواست هستیم و قصد داریم آن را به عنوان یک سند حقوقی به محضر دادگاه تقدیم نمائیم باید قواعد املائی و نگارشی را تمام و کمال رعایت کنیم ، اما اینجا در این وبلاگ شخصی که عمدهی مباحث ما را دلنوشتههای احساسی تشکیل میدهد دلیلی برای رسمی نوشتن وجود ندارد ، ما اینجا در پی اینیم که هر چه میخواهد دل تنگمان بنویسیم و هیچ آداب و ترتیبی هم نجوئیم !!!
ما وقتی در یک مراسم رسمی شرکت میکنیم بدیهیست که باید با لباس رسمی حاضر شویم و آداب نشستن و برخاستن را به طور کامل رعایت کنیم ؛ اما پوشیدن پیژامه در منزل و راحت نشستن یا حتا دراز کشیدن از منظر هیچکس سزاوار سرزنش نیست ؛ این وبلاگ هم ب مثابهی خانهی من در فضای مجازی است و عدم رعایت آداب نوشتن از نظر من بدون عیب است.
صرفنظر از توضیحات فوق ، از نظر ادبی هم اینگونه نوشتن در وبلاگ شخصی از نظر من بلا اشکال است ، همانگونه که امروزه فارسی شکسته و محاورهای نوشتن (مثل نوشتن « میخوام » بجای « میخواهم » یا « میگم » بجای « میگویم ») به یک امر مقبول تبدیل شده ، در حالیکه سابقن ادیبان بشدت در مقابل این تغییر مقاومت نشان میدادند ، مطمئناً در سنوات آینده نیز نوشتن « وخت » بجای « وقت » آنقدر که امروز از نظر بعضیها عجیب و غیر قابل قبول مینماید ، شگفتیآور نخواهد بود.
هدف غائی ما این است که در این محیط ، نوشتنمان را هر چه بیشتر به گفتار روزمره شبیه کنیم. اگر در گفتار روزمره ، فعل بر خلاف نوشتار ، در وسط جمله میآید نه در آخر جمله ( به این مثال توجه کنید : « من رفتم اونجا » بجای « من آنجا رفتم ») در نوشتار هم همین اتفاق خواهد افتاد ، اگر در گفتار ، تلفظ کلمهی « وقت » تبدیل به « وخت » میشود ، در نوشتار هم همین گونه خواهد شد.
به هر حال این نظر شخصی من است و امیدوارم اگر مایل ب خواندن مطالب من در این وبلاگ هستید و از نظرتان اینگونه نوشتن ایراد است ، این ایراد را بر من ببخشائید و تحمل کنید.
2 - 6) چرا همیشه خاطرات تدریس رو یه طوری مینویسی که انگار یه آدم بی عیب و نقص هستی و عدهای دانشجوی ظالم و بعضاً بی ادب دور تو رو گرفتن و مدام اذیتت میکنن؟ یعنی تو هیچوقت، هیچ نقطه ضعفی نداری و توی کارت هیچوقت هیچ اشتباهی نمیکنی که بخای بگیش؟
اگر من توی کانال از ضعفها، اشتباهات و تصمیمات بد خودم نمینویسم اصلاً به این معنا نیست که خدای نکرده خودم رو فاقد اشتباه یا معصوم میدونم. بیشتر از هر کس دیگری به ضعفها و اشتباهات خودم هم از نوع اشتباهات و ضعفهای مرتبط با تدریس و هم از نوع غیر مرتبط با تدریس، واقفم، منتها مشکل اینه که بر خلاف خیلیها که توی فضای مجازی بدون افشای هویتشون مینویسن و خیلی راحت خود واقعیشون رو بیان میکنن من اینجا با هویت واقعی خودم مینویسم و با توجه به اینکه برخی از دانشجویان محترم بخاطر اونچه سختگیری یا عقاید من میدونن منتظر ضربه زدن و زخم زبون زدن هستن و دیدم که در این راه از بیان انواع تهمتهای ناروا هم رویگردان نیستن، اگر یکسری ضعفها و اشتباهات از سوی خودم بیان بشه به حساب صداقت من گذاشته نمیشه بلکه از همونا استفاده میکنن برای ضربه زدن و زخم زبون زدن. هیچ آدم عاقلی خودش رو در برابر چنین انسانهایی بی دفاع رها نمیکنه، ولی از ته دل، یکی از آرزوهام اینه که جایی باشه و بتونم بدون هراس از سوءاستفادهی برخی از افراد، اشتباهات و ضعفهای خودم رو بگم تا هم برای دیگران درس عبرتی بشه و هم خودم از این رهگذر بتونم راحتتر اصلاحشون کنم. مضافاً به اینکه در مورد اشتباهاتی که از نوع گناه هستن اقرار به گناه هم خودش از نظر شرعی گناه هست. دلیل عدم بیان ضعفها و اشتباهات فقط اینه، نه اینکه خودم رو کامل و بدون اشکال بدونم.
3 - 6 ) چگونه در بین مطالب وبلاگ جستجو کنم ؟ میدانم مطلبی در زمینهی خاصی در وبلاگ وجود دارد اما نمیدانم چطور پیدایَش کنم !
برای یافتن مطلب خاصی در وبلاگ ، دو شیوه وجود دارد :
اول اینکه از قسمت طبقهبندی موضوعی که در حاشیهی سمت چپ وبلاگ وجود دارد استفاده کنید ؛ حدس بزنید مطلبی ک ب دنبال آن میگردید در ذیل چ موضوعی باید قرار گرفته باشد ؛ مطالب ذیل آن موضوع را بگردید و چیزی ک ب دنبال آن هستید را پیدا کنید.
راه دوم اینکه از باکس جستجو که در زیر معرفینامهی من که در حاشیهی سمت چپ وبلاگ قرار دارد استفاده کنید ؛ واژهای ک فکر میکنید در آن مطلب ب کار رفته است را جستجو کنید ؛ تمام مطالب وبلاگ ک دارای آن واژه باشد ب شما نشان داده خواهد شد و از میان نتائج جستجو میتوانید مطلب مورد نظر خود را پیدا کنید.
4 - 6 ) چگونه فایل هایی که با قالب (فرمت ) فشرده (zip,rar) یا پی دی اف(pdf) هستند را باز کنم؟
برای باز کردن فایل های پی دی اف می توانید از نرم افزارهای متعددی استفاده کنید .معروفترین این نرم افزارها ساخت شرکت ادوبی است که adobe acrobat reader نام دارد و از این لینک قابل دانلود است .پس از دانلود آن را روی کامپیو تر خود نصب کنید.
همچنین برای بازکردن فایلهای فشرده که قالب (rar یاzip ) دارند میتوانید از نرمافزار winzip یا winrar استفاده کنید که از این لینک قابل دانلود است.
5 - 6 ) فایلی که برای دانلود در وبلاگ قرار دادهاید، دانلود نمیشود، چه کنم؟
برای دانلود فایلهای قرار داده شده در وبلاگ، از مرورگر (Browser) دیگری غیر از Internet Explorer استفاده کنید مثلاً از فایر فاکس {Firefox} یا گوگل کروم {Google Chrome} ؛ نیز توجه داشته باشید که اصولاً برای دانلود، تماشای فیلم یا دیدن صفحات اینترنت به طور مناسب، باید برنامهی Adobe Flash Player روی سیستم شما نصب باشد، این برنامه را میتوانید از این لینک دانلود کنید(حجم 17 مگابایت)، اگر این برنامه روی سیستم شما نصب است و باز هم موفق به دانلود فایلها نمیشوید، احتمالاً مرورگری که از آن استفاده میکنید از این برنامه پشتیبانی نمیکند، برای اینکه مرورگر خود را در این زمینه به روز کنید چنانچه از مرورگر Internet Explorer استفاده میکنید باید برنامهی را که مخصوص این مرورگر است Adobe Flash Playerاز این لینک دریافت کرده و روی رایانهی خود نصب کنید(حجم 9 مگابایت)؛ و چنانچه از مرورگر Firefox استفاده میکنید و علیرغم نصب برنامهی 17 مگابایتیای که در فوق، لینک آن را قرار دادهام باز هم موفق به دانلود نمیشوید باید مرورگر فایرفاکس خود را به روز کنید؛ برای اینکار باید همان برنامه(فلش پلیر) را که مخصوص مرورگر فایرفاکس است از این لینک دریافت کرده و روی رایانهی خود نصب کنید(حجم 16 مگابایت)؛
ضمناً برخی مواقع به دلیل مشکلات فنی پیش آمده برای سایت میزبان فایلها، به هنگام دانلود با پیغام خطا مواجه میشوید؛ صبر داشته باشید، چند بار امتحان کنید، اگر همچنان با پیغام خطا مواجه شدید چند ساعت بعد مجدداً تلاش کنید و اگر با وجود امتحان تمام موارد فوق، باز هم مشکل، حل نشد، موضوع را با من در میان بگذارید تا فایل مورد درخواست شما را جای دیگری بارگذاری (آپلود) کنم.
موفق و مؤید باشید
- چهارشنبه ۷ مرداد ۱۳۹۴، ۰۵:۲۵ ق.ظ