من سیدنوراله شاهرخی، عضو هیأت علمی دانشگاه لرستان، دکترای حقوق خصوصی دورهی روزانه دانشگاه علامه طباطبایی تهران (رتبهی 13 آزمون دکتری)، کارشناسی ارشد حقوق خصوصی از همان دانشگاه (رتبهی 21 آزمون ارشد)، پذیرفته شدهی نهایی آزمون قضاوت و وکیل پایه یک دادگستری هستم.
تحصیلات ابتدایی تا متوسطه خود را در شهر خرمآباد گذراندم، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرمآباد مشغول به تحصیل شده و با معدل 19.35 و بهعنوان نفر برگزیدهی ورودی فارغالتحصیل شدم. در آزمون کارشناسی ارشد با رتبهی 21 در دانشگاه علامه طباطبایی تهران (دورهی روزانه بدون سهمیه) پذیرفته شده و با معدل 19.08 و به عنوان نفر اول ورودی فارغالتحصیل شدم. در این مقطع نمرهی رساله اینجانب نمرهی 20 (تحت راهنمایی شادروان حضرت استاد آقای دکتر کوروش کاویانی و مشاورت حضرت استاد آقای دکتر حبیب الله رحیمی) بود.
پس از گذراندن خدمت مقدس سربازی و اخذ پروانه وکالت دادگستری، با رتبهی 13 در آزمون دکتری (دورهی روزانه بدون سهمیه) پذیرفته شده و در دانشگاه علامه طباطبایی تهران مشغول به تحصیل شدم. در این مقطع تحصیلی نیز تز دکترای خود را تحت راهنمایی حضرت استاد آقای دکتر حبیب الله رحیمی و مشاورت حضرت استاد آقای دکتر ایرج بابایی با نمرهی 19 دفاع نموده و فارغالتحصیل شدم. از این رساله تا کنون مقالات علمی پژوهشی متعددی (در زمان نگارش این متن چهار مقاله) استخراج و به جامعهی علمی کشور عرضه شده است، مقالات متعدد دیگری نیز بر همین مبنا در دست تألیف است که در آینده ارائه خواهد شد.
از سال 1391 شروع به تدریس در دانشگاه کردم و از آن زمان تا کنون بصورت پیوسته در دانشگاههای متعددی نظیر دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه آیت الله بروجردی، دانشگاه لرستان، دانشگاه ملایر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرمآباد و بروجرد افتخار همکاری داشتهام. در نگارش و داوری رسالههای کارشناسی ارشد متعددی هم بهعنوان مشاور و داور همکاری داشتهام.
هم اکنون به عنوان عضو هیأت علمی گروه حقوق دانشگاه لرستان در کسوت معلمی، افتخار خدمت به جوانان این سرزمین را دارم.
*** *** در خصوص انتشار مجدد مطالب این وبلاگ در جاهای دیگر لطفاً قبل از انتشار ، موضوع را با من در میان بگذارید و آدرس سایت یا مجلهای که قرار است مطلب در آن منتشر شود را برایم بفرستید؛ (نقل مطالب، بدون کسب اجازهی قبلی ممنوع است!)
ابن مطلبو دیدم برام جالب بود گفتم براش شما بفرستم .
.
.
.
چطور یک غربزده شویم:
١- یک غربى معمولا بطرى آبش را از خودش جدا نمیکند. استاد هم با بطرى آب درس میدهد،و آب تنها چیزى است که غربیها به شدت میخورند و ما نه!
.
٢- هر چقدر ما ایرانیها یک دست جام باده و یک دست زلف یار هستیم این خارجیها کتاب در دست و هندزفرى در گوش هستند. کتاب و موسیقى دو جزء لاینفک زندگى این مردم است.
.
٣- در جواب پرسیدن حالشان به جاى قربان شما و نوکرتم جواب روشن میدهند و شما در جریان حالشان قرار میگیرید مثلا میگویند: خوبم، کمى مریضم، خسته ام، بد نیستم، عالى ام
.
٤- وقتى لطفى میکنید مثلا از غذایتان به کسى تعارف میکنید به جاى گفتن الهى فدات بشم و دورت بگردم خیلى واضح میگویند : تو مهربانى.... و شما روزى را تصور کنید که به خاطر کارهاى معمولى چند بار به شما گفته شده مهربان هستید ، آیا به سمت مهربان تر شدن نمى روید؟!
.
٥- بین مشاغل مختلف تفاوت جایگاهى نیست. پزشک از اتاقش بیرون میاید و هر مریض را شخصا صدا میکند ، استاد، روز اول میگوید من نه پرفسورم، نه sir، نه مسیو، من فقط "مت "( اسم کوچک) هستم.
٦- مردم ورزش میکنند... به معناى واقعى کلمه... نه به شرایط خاصى احتیاج دارند نه باشگاه نه وقت کافى.... با دوچرخه سر کار میروند... بارها کسانى را دیده ام که کالسکه به دست، میدویدند.... دوستى در باشگاه ، کارمندان جایى را دیده بود که وقت ناهارشان را به باشگاه مى آیند و ورزش میکنند.
٧- وقتى نگاهشان به کسى میافتاد سریع لبخند میزنند و احتمالا روز خوش میگویند، ما چرا انقدر با نگاه همدیگر مشکل داریم و چرا انقدر به هم زل میزنیم؟!
.
٨- از چه زمانى ما کمتر در مترو و اتوبوس براى مسن ها، صندلى خالى کردیم ؟ اینجا اگر براى مسن ها و باردارهاو بچه ها صندلى خالى نکنید علنا دیگران به شما تذکر میدهند
.
٩- با بچه ها ، حیوانات و طبیعت مهربان تر بودن نشان از انسان تر بودن دارد
.
١٠-بدون ترحم و تحقیر به ضعیف تر ها کمک میکنند. کسى احساس برتر بودن به کسی نمیدهد.
.
👈لطفا غربزده باشید ولى کامل ..
پاسخ:
سلام ؛ ممنونم ؛ جالب بود ؛ بعضیا از غرب دانسش رو یاد گرفتن فقط ! در حالیکه اونچه باعث پیشرفت غرب و خواری و ذلت اکثر مسلمونا شده نظم اونا ، جدیتشون در کار کردن از یکطرف و تنبلی ، شکمبارگی و از زیر کار در روییِ ما مسلمونا از طرف دیگهس !