عافیت‌سوزی

عافیت چشم مدار از منِ میخانه نشین / که دَم از خدمت رندان زده‌ام تا هستم - حافظ

عافیت‌سوزی

عافیت چشم مدار از منِ میخانه نشین / که دَم از خدمت رندان زده‌ام تا هستم - حافظ

عافیت‌سوزی

من سیدنوراله شاهرخی، عضو هیأت علمی دانشگاه لرستان، دکترای حقوق خصوصی دوره‌ی روزانه‌ دانشگاه علامه طباطبایی تهران (رتبه‌ی 13 آزمون دکتری)، کارشناسی ارشد حقوق خصوصی از همان دانشگاه (رتبه‌ی 21 آزمون ارشد)، پذیرفته شده‌ی نهایی آزمون قضاوت و وکیل پایه یک دادگستری هستم.

تحصیلات ابتدایی تا متوسطه خود را در شهر خرم‌آباد گذراندم، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم‌آباد مشغول به تحصیل شده و با معدل 19.35 و به‌عنوان نفر برگزیده‌ی ورودی فارغ‌التحصیل شدم. در آزمون کارشناسی ارشد با رتبه‌ی 21 در دانشگاه علامه طباطبایی تهران (دوره‌ی روزانه بدون سهمیه) پذیرفته شده و با معدل 19.08 و به عنوان نفر اول ورودی فارغ‌التحصیل شدم. در این مقطع نمره‌ی رساله اینجانب نمره‌ی 20 (تحت راهنمایی شادروان حضرت استاد آقای دکتر کوروش کاویانی و مشاورت حضرت استاد آقای دکتر حبیب الله رحیمی) بود.

پس از گذراندن خدمت مقدس سربازی و اخذ پروانه وکالت دادگستری، با رتبه‌ی 13 در آزمون دکتری (دوره‌ی روزانه بدون سهمیه) پذیرفته شده و در دانشگاه علامه طباطبایی تهران مشغول به تحصیل شدم. در این مقطع تحصیلی نیز تز دکترای خود را تحت راهنمایی حضرت استاد آقای دکتر حبیب الله رحیمی و مشاورت حضرت استاد آقای دکتر ایرج بابایی با نمره‌ی 19 دفاع نموده و فارغ‌التحصیل شدم. از این رساله تا کنون مقالات علمی پژوهشی متعددی (در زمان نگارش این متن چهار مقاله) استخراج و به جامعه‌ی علمی کشور عرضه شده است، مقالات متعدد دیگری نیز بر همین مبنا در دست تألیف است که در آینده ارائه خواهد شد.

از سال 1391 شروع به تدریس در دانشگاه کردم و از آن زمان تا کنون بصورت پیوسته در دانشگاه‌های متعددی نظیر دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه آیت الله بروجردی، دانشگاه لرستان، دانشگاه ملایر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم‌آباد و بروجرد افتخار همکاری داشته‌ام. در نگارش و داوری رساله‌های کارشناسی ارشد متعددی هم به‌عنوان مشاور و داور همکاری داشته‌ام.

هم اکنون به عنوان عضو هیأت علمی گروه حقوق دانشگاه لرستان در کسوت معلمی، افتخار خدمت به جوانان این سرزمین را دارم.

***
***
در خصوص انتشار مجدد مطالب این وبلاگ در جاهای دیگر لطفاً قبل از انتشار ، موضوع را با من در میان بگذارید و آدرس سایت یا مجله‌ای که قرار است مطلب در آن منتشر شود را برایم بفرستید؛ (نقل مطالب، بدون کسب اجازه‌ی قبلی ممنوع است!)

طبقه بندی موضوعی
آخرین مطالب
پربیننده ترین مطالب
مطالب پربحث‌تر
آخرین نظرات

یک نتیجه‌گیری کااااملن شخصی !

شنبه تیر ۱۳ ۱۳۹۴، ۰۶:۳۵ ق.ظ

تجربه‌ی ترم‌های متمادیِ تصحیحِ دقیقِ اوراق امتحانی واسه من یه نفر ب عینه ثابت کرده ک بجز برخی استثنائات در میون آقایون و بجز برخی استثنائات در میون خانوما ، وختی یه مطلب ، به طور یکسان واسه خانوما و آقایون بیان میشه و در شرائط مساوی از اونا خواسته میشه ب سؤالی در همون مورد پاسخ بدن یا مسأله‌ای رو بر اساس همون اطلاعات ، حل کنن ، آقایون از قوه‌ی تبیین و تحلیل بهتری در بیان مجدد همون مطلب یا در حل مسأله بر اساس اون مطلب ، برخوردار هستن ؛ این مسأله بخصوص در مواردی ک من برگه‌های مربوط ب سؤالات یک درس رو - ک مشترک بین آقایون و خانوما بوده - ، صحیح میکنم نمود بارز و عینی‌تری داره !!!!

رفع سوء تفاهم نوشت : بضی از خانوما فوری جبهه نگیرن لطفن ، نمیخام بگم همه‌ی اساتید بزرگوار دیگه در رشته‌ی حقوق همین نظر رو دارن ، نمیخام بگم در همه‌ی رشته‌ها یا همه‌ی کارای دیگه هم همین نتیجه‌گیری رو میشه کرد ( من چون در امور و رشته‌های دیگه سر رشته‌ای ندارم ، این نتیجه‌گیری‌ای ک اینجا عرض کردم رو ب هیچ چیز یا هیچ جای دیگه تسری نمیخام بدم ) ، این فقط یه نتیجه‌گیری خییییلی شخصی بود ک دوس داشتم با شمام در میون بذارم ؛ باور بفرمائید همین !

  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • شنبه ۱۳ تیر ۱۳۹۴، ۰۶:۳۵ ق.ظ
  • دکتر سیدنوراله شاهرخی

نظرات  (۲)

بار دیگربه روشی ظریف اثبات شد که یکی از شرایط قضاوت مرد بودن است.

پاسخ:
من البته تردید دارم بشه از مطلبی ک من نوشتم همچین نتیجه‌ای گرفت ، نمیدونم ، شایدم بشه !
والا استاد٬  ترجیح میدم در این زمینه نظری ندم!!! وااااالاااا!!!!
پاسخ:
....... بگذریم.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">