خاطرهها (13) : امتحان ، نمایشگاه کتاب ، حوله ، مسواک و چند موضوع دیگر !
قسمت اول این مطلب ( یعنی بخش مربوط به نمایشگاه کتاب سال 1393 ) نخستین بار در جمعه نوزدهم اردیبهشت ۱۳۹۳ ساعت 14:29 با شماره پست : 363 از طریق وبلاگ قبلی من در بلاگفا منتشر شده بود.
قسمت اول مطلب - نمایشگاه کتاب سال 1393
این هفته بخاطر امتحان حقوق تجارت پیشرفته ( با دکتر پاسبـــــ.ـان ) رفتم تهران ؛ سؤالات امتحانی ایشون رو در ذیل میبینید. جالب است که سؤال شمارهی 3 ایشون رو من در کلاسای حقوق تجارت 2 ، عیناً تدریس میکنم و اون یادداشتهایی که زیر برگه نوشتم هم دقیقن اون دلایلی است که در کلاس تدریس میکنم ؛ نوشتم اون پایین که یادم نره احیانن.
این هم منم و دو تا از همکلاسا توی حیاط دانشکده که به طرز شگفت انگیزی پر بود از گلهای سفید و قرمز محمدی؛ بسسسسسیااااار زیبا و روحافزا بود ؛ برای دیدن تصاویر ذیل در ابعاد بزرگتر ، اینجا و اینجا را کلیک کنید.
این هم کلیهی خریدهای من است از نمایشگاه کتاب امسال.
بیشترشون حقوقی بود و البته چن تا هم کتاب مربوط به شعر و ادبیات ؛ برای دیدن تصویر این کتابا با کیفیت بالاتر ،اینجا رو کلیک کنین ؛ اسامیشون به ترتیب از چپ به راست از این قراره :
1.مکتب حافظ – منوچهر مرتضوی (دو جلد)
2.گنجینهی آشنا – حسین الهی قمشهای(365 روز با شاعران پارسی گو – گلچینی از شعر شاعران بزرگ پارسی گو بر اساس موضوع ، مرتب شده بر اساس 365 موضوع)(روز اول با یکی از دوستان رفتیم توی غرفهی انتشارات سخن ؛ ناشر این کتاب ؛ با هم به این جمعبندی رسیدیم که با توجه به قیمت کتاب ، 50000 تومان ، این کتابو نخرم ؛ روز دوم دیدم نمیتونم نخرم ؛ (اینقد شعر قشنگْ قشنگ و به قول جناب حافظ ، " آبدار" توش هست که آدم دلش غَنج! میره) بنابراین با پوزش از اون دوست محترم (بیاحترامی نشه به مشورت مشترکمون!) ، خواهش میکنم ایشون از دیدن این کتاب این جا ، جا نخورن !)
3.فردوسی و شاهنامه – منوچهر مرتضوی(هدیه برای پدرم ؛ که بسسسیار علاقمند شاهنامه است)
4.ضمان عقدی – دکتر لنگرودی - انتشارات کتابخانهی گنج دانش
5.رهن و صلح – دکتر لنگرودی - انتشارات کتابخانهی گنج دانش
6.حقوق اموال – دکتر لنگرودی - انتشارات کتابخانهی گنج دانش
7.تأثیر اراده در حقوق مدنی – دکتر لنگرودی - انتشارات کتابخانهی گنج دانش
8.حقوق تعهدات – دکتر لنگرودی - انتشارات کتابخانهی گنج دانش
9.مضاربه – دکتر لنگرودی - انتشارات کتابخانهی گنج دانش
10.مختصر حقوق خانواده – دکتر صفایی و دکتر امامی
11.عقود مشارکتی، توثیقی و غیرلازم(مدنی7) – دکتر علیرضا باریکلو
12.اشخاص و حمایتهای حقوقی آنان(مدنی1) – دکتر علیرضا باریکلو
13.حق شفعه، وصیت و ارث – دکتر سید مرتضی قاسمزاده - نشر دادگستر
14.اصول قراردادها و تعهدات – دکتر سید مرتضی قاسمزاده - نشر دادگستر
15.قواعد فقه – قاعدهی لاضرر – دکتر حمید بهرامی احمدی
16.کمک حافظهی آیین دادرسی مدنی (دو جلد)
17.آزمونهای حقوق مدنی – دکتر شهبازی (در نمایشگاه و باید بگم کلاً در تهران، این کتاب ، نایاب شده بود! اینو در محل اقامت خودم و پس از بازگشت از نمایشگاه خریدم ؛ اما چون قصد داشتم از نمایشگاه بخرمش گذاشتمش توی لیستای خرید نمایشگاه ! تعجب نکنین که من تست واسه چیمه؛ میخام توی تدریس ازش استفاده کنم ؛ یعنی به هنگام تدریس هر مطلب ، تستاش رو هم بگم ! آدم بیکار ندیدین عایا ؟ یا بهتره بگم آدم عاشق تدریس ندیدین عایا ؟)
چند پانوشت :
اول – فکر کنین من موقع حمل اینهمه کتاب از مسیر نمایشگاه به خوابگاه ، خوابگاه به ترمینال جنوب و ترمینال مقصد به خونه چه زجری کشیدم ! دلم نیومد کتابا رو بدم پست بیاره !اگه یه وخت این وسط مسطا گم شدن کسی پاسخگو بود عایا ؟ حسم مث یه بچه بود که واسش اسباببازی خریدن بعد واسه اینکه وزنش اذیتش نکنه میخا ازش بگیرنش ! ینی اگه زیر بار له میشدم هم حاضر نبودم بدم کسی دیگه واسم بیاره!!!!
دوم – کتابای دکتر لنگرودی رو تا حالا نداشتم ؛ ا ن ق ل اب کردم شروع کردم به خریدن ؛ چن تای دیگهشون مونده.
سوم – کتاب یه وسیلهی شخصیه ؛ چیزی مث مسواک یا حوله ! امانت داده نمیشود! با عرض پوزش از تمام امانتگیرندگان احتمالی !
اینم قسمتی از کتابخونهی منه توی خونه ؛ بقیهش توی کمد و کارتون و انواع و اقسام جاهاس ! اینا اون قسمتی از کتابامه که دلم نیومده از خودم دورشون کنم ! مدیونید فک کنید من همهی اینا رو خوندم ها ..... گفته باشم !
قسمت دوم مطلب - نمایشگاه کتاب سال 1394
امسال نوشت : امسال هم بنا بود بعد از نمایشگا کتاب ، عکس خریدهامو بگیرم و همچنین هر کدوم از بازدیدکنندگان محترم هم ک تمایل داشتن کتابایی ک خریدن از نمایشگاه رو معرفی کنن ؛ اما همون پستی ک در این زمینه گذاشتم و دعوت ب همکاری کردم شد آخرین پست من در بلاگفا و بعدش اون فاجعه رخ داد و ششصد پست توی بلاگفا از دست رفت و بقیهی ماجرا رو هم دیگه خودتون بهتر از من خبر دارین ؛ ب هر حال خریدای امسال من از نمایشگا اینا هستن ؛ همشون توی یه عکس جا نشدن گذاشتم توی دو عکس : (برای دیدن تصاویر در ابعاد واقعی و تشخیص مشخصات کتبِ خریداری شده ، روی تصاویر کوچک کلیک کنید.)
کتاب نوشت : عمدهش همون دورهی سیزده جلدیِ تاریخ تمدنِ ویل دورانت بود (هر جلدش با تخفیف نمایشگاه افتاد تقریبن سی تومن) ؛ ک با توجه ب قیمتِ فعلیِ کتاب ، ارزونه واقعن ؛ این جزو برنامههای جاهطلبانه و بلند پروازانهی قدیمیِ من بود ک تاریخ تمدن ویل دورانت رو بخرم ک خدا رو شکر امسال موفق شدم ب خریدشون ؛ده بیس سالی میشد ک وسوسهی انجام این کار تو سرم بود !!!!! یه دورهی کامل از تاریخِ کُلِ دنیاست. بعدشم اون پنج جلد ادب ، فِنای مقربان از آیةالله جوادی آملی ک شرح زیارت جامعهی کبیره هست و عااااااالی نوشته واقعن ؛ چهار جلدش رو قبلا داشتم و هر سال در برابر وسوسهی خرید مجلدات بعدیش مقاومت میکردم ک دیگه امسال دل ب دریا زدم و خریدم !!!! اون کتاب بررسی تطبیقی حقوق خانوادهی استاد صفایی هم کتاب خیییییللی خوبی هست. ب هر حال همینا بود ؛ امیدوارم مورد استفادهی شمام قرار بگیره این لیست.
زحمت نوشت : دیدید یه بچهای اسباب بازی میخره تا دو سه روز دوس نداره حتا یه متر هم از خودش جدا کنه اون اسباب بازیا رو ؟ و شب هم کنار اون اسباب بازیا میخابه حتا ؟ منم نسبت ب کتابی ک تازه میخرمشون عینن همین حس رو دارم ؛ واسه همینم علیرغم اینکه امکانش بود ک کتابایِ تازه خریداری شده رو از همون نمایشگاه پست کنم تا درِ خونه ، دلم نیومد و ترجیح دادم اییییینهمه بار رو بدون ماشین با خودم حمل کنم از نمایشگاه تا ترمینال جنوب و بعدشم تا خونه !!! و میتونید حدس بزنید جسمم چ مشقتی کشید !!! تا یه هفته کمرم درد میکرد !!!! روحم اما .... خیالش راحت بود ؛ مهم هم همون روح هست دیگه !!!!! نه ؟
- جمعه ۲ مرداد ۱۳۹۴، ۰۹:۰۰ ق.ظ
سلام دوست عزیز.عذر میخوام، از آنجایی که شما را نمیشناسم،دوست خطابتون میکنم.
اینکه از کتاباتون عکس گرفتید و به اشتراک گذاشتین خیلی کار خوبیه و انرژی مثبت و حس خوبی رو منتقل میکنه.چه خوبه که در فضای مجازی ،حجم چنین اشتراک گذاری هایی بالا بره.
نکته جالب برای من این بود که حوزه علایق شما صرفا یک بعدی نیست ظاهرا:متاسفانه میبینیم که دانشجو ها صرفا یک استاد رو بیشتر قبول دارند و صرفا روی آثار اون تمرکز میکنن ولی شما نه تنها آثار اساتید بزرگمون مثل دکتر جعفری لنگرودی رو معرفی میکنید بلکه فقه و حقوق رو در عرض هم مورد معرفی قرار میدین.
آفرین به شما
فقط یک مسئله و اون اینکه ؛درک میکنم که ساده و خودمونی نوشتن چقدر میتونه در حس مثبتی که در خواننده ایجاد میکنه موثر باشه ، ولی چرا غلط نویسی رو برای انتقال این حس و ارائه مطایبه انتخاب کنیم؟متاسفانه اینقدر امروزه به صورت جدی و واقعی ،نادرست نویسی رایج شده که دیگه جایی واسه شوخی باقی نمیگذاره.
فارسی شکر است
سپاس
ارداتمند