من سیدنوراله شاهرخی، عضو هیأت علمی دانشگاه لرستان، دکترای حقوق خصوصی دورهی روزانه دانشگاه علامه طباطبایی تهران (رتبهی 13 آزمون دکتری)، کارشناسی ارشد حقوق خصوصی از همان دانشگاه (رتبهی 21 آزمون ارشد)، پذیرفته شدهی نهایی آزمون قضاوت و وکیل پایه یک دادگستری هستم.
تحصیلات ابتدایی تا متوسطه خود را در شهر خرمآباد گذراندم، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرمآباد مشغول به تحصیل شده و با معدل 19.35 و بهعنوان نفر برگزیدهی ورودی فارغالتحصیل شدم. در آزمون کارشناسی ارشد با رتبهی 21 در دانشگاه علامه طباطبایی تهران (دورهی روزانه بدون سهمیه) پذیرفته شده و با معدل 19.08 و به عنوان نفر اول ورودی فارغالتحصیل شدم. در این مقطع نمرهی رساله اینجانب نمرهی 20 (تحت راهنمایی شادروان حضرت استاد آقای دکتر کوروش کاویانی و مشاورت حضرت استاد آقای دکتر حبیب الله رحیمی) بود.
پس از گذراندن خدمت مقدس سربازی و اخذ پروانه وکالت دادگستری، با رتبهی 13 در آزمون دکتری (دورهی روزانه بدون سهمیه) پذیرفته شده و در دانشگاه علامه طباطبایی تهران مشغول به تحصیل شدم. در این مقطع تحصیلی نیز تز دکترای خود را تحت راهنمایی حضرت استاد آقای دکتر حبیب الله رحیمی و مشاورت حضرت استاد آقای دکتر ایرج بابایی با نمرهی 19 دفاع نموده و فارغالتحصیل شدم. از این رساله تا کنون مقالات علمی پژوهشی متعددی (در زمان نگارش این متن چهار مقاله) استخراج و به جامعهی علمی کشور عرضه شده است، مقالات متعدد دیگری نیز بر همین مبنا در دست تألیف است که در آینده ارائه خواهد شد.
از سال 1391 شروع به تدریس در دانشگاه کردم و از آن زمان تا کنون بصورت پیوسته در دانشگاههای متعددی نظیر دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه آیت الله بروجردی، دانشگاه لرستان، دانشگاه ملایر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرمآباد و بروجرد افتخار همکاری داشتهام. در نگارش و داوری رسالههای کارشناسی ارشد متعددی هم بهعنوان مشاور و داور همکاری داشتهام.
هم اکنون به عنوان عضو هیأت علمی گروه حقوق دانشگاه لرستان در کسوت معلمی، افتخار خدمت به جوانان این سرزمین را دارم.
*** *** در خصوص انتشار مجدد مطالب این وبلاگ در جاهای دیگر لطفاً قبل از انتشار ، موضوع را با من در میان بگذارید و آدرس سایت یا مجلهای که قرار است مطلب در آن منتشر شود را برایم بفرستید؛ (نقل مطالب، بدون کسب اجازهی قبلی ممنوع است!)
پیرو مطلبی که سابقاً اینجا و اینجا در مورد خابی که دیدم نوشته بودم، حالا اینم داشته باشید؛ سوریان، پسر محجوب ما علاوه بر قزاقستان، توی مغولستان هم توی رقابتای گزینشی المپیک شکست خورد متأسفانه:
ارزو میکنمکه اقای سوریان همیشه موفق باشن و برامون افتخار کسب کننو انشا الله هرچی که به صلاحشونه براشون رقم بخوره.
من برخلاف خیلی از خانما به کشتی خیلی علاقه دارم یکی از دلایلشم اینه که بابام کشتی گیرهست و البته پیشکسوت در این رشته و داداشمم کشتی گیر بود و اگر عمرش باقی میبود الان قطعا در کنار سایر کشتی گیران از جمله اقای سوریان کشتی میگرفت برای مسابقات المپیک و جهانی چون داداشم با اقای سوریان کشتی گرفته بود و برای ورود به تیم ملی انتخاب شده بود اما عمرش کفاف نداد.
با ارزوی سلامتی و موفقیت برای تمامی ورزشکاران به خصوص کشتی گیرانه با غیرت و جوانمرد کشورمان
پاسخ:
سلام.
ایشالا. ممنونم از اظهار نظر جنابعالی.
خدا ایشالا همهی اموات مسلمین رو بیام زه و برادر جنابعالی رو هم غریق رحمت خودش بفرماید.
قبول نمیکنم سرت اوووووووونقدر شلوغ شده باشه که هر بیست روز1 پست بزاری و دیگه آیه نزاری و... .دلسرد شدی از وبلاگ؟؟فک میکنی دیگه تلگرام نمیزاره کسی بیاد وبلاگ؟؟چیه دلیلش دقیقا؟؟
پاسخ:
سلام؛ دلیل کم کاریم رو اینجا نوشتم در صورت تمایل مراجعه بفرمائید.
سلام برای قبولی ارشد در دانشگاه های تهران حداکثر رتبه ی آزمون ارشد چند باید باشه؟
پاسخ:
سلام؛ جهت حفظ نظم در وبلاگ، در صورت تمایل برای دریافت پاسخ سؤالات درسی یا حقوقی ، ضمن خودداری از پرسیدن سؤالات، ذیل مطالب نامرتبط، لطفاً این قبیل سؤالات رو در بخش مربوطه (یعنی اینجا) بپرسید. (موضوع اول از قسمت طبقه بندی موضوعی) ؛ در صورت لزوم ، برای اطلاعات بیشتر در این خصوص ، مطلب مربوط ب راهنمای وبلاگ که در قسمت بالای وبلاگ قرار دادم رو مطالعه بفرمائید. راهنما هم اینجاست.
ارسال نظر
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیانثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.