من برای ارشد اینطوری درس میخوندم
بارها از سوی برخی از دانشجویان محترم، مورد سؤال قرار گرفتم که وقتی برای ارشد درس میخوندم برنامهی روزانهی درس خوندنم به چه شکل بوده و منم هر بار جواب میدادم که نحوهی برنامهریزی روزانه، یه امر شخصی هست و برنامهی کسی ممکنه مناسب برای دیگرون نباشه و چه بسا حتی برای دیگرون گمراهکننده هم باشه. این از این.
چن وخ پیشا، توی جزواتم، سراغ یه جزوهی قدیمی دورهٔ کارشناسیم میگشتم که برخوردم به دو صفحهی ذیل، مال آبان ماه همون سالی هست که من توی اسفند ماهش آزمون کارشناسی ارشد دادم و رتبهی 21 رو کسب کردم. توی این دو صفحه میتونید برنامه روزانهی 3 روز منو ببینید، اون ترم مرخصی گرفته بودم، ترم نهم کارشناسی بودم و دانشگاه نمیرفتم، عمده برنامهم متمرکز بود بر خوندن زبان عمومی.
+ ایام پر از استرس و ناامیدی بود، نه میدونستم قبول میشم یا نه، نه میدونستم آیندهی شغلیم چی میشه اصن، عاشق تدریس بودم و ازش دور، زیادم خوشم از وکالت نمیومد، خیلی ایام بدی بود. اما باید تلاش کرد. هیچ چارهای جز تلاش نیست. تلاش آدمو میرسونه به جایی. تنبلی به هیچ میرسونه آدمو.
قسمتایی از متن که محو شده به علت شخصی بودن اطلاعات مندرج در متن هست.
***
- يكشنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۶، ۰۵:۲۶ ب.ظ
سلام مجدد خدمت استاد گرامی.
اول اینکه ممنونم زود جواب دادید جواب را همون روزی که داده بودید خونده بودم.
در مورد کتاب های تفصیلی به عنوان مثال کتب آقای صفایی ایشون در مطالبشون خیلی به قانون کشور های خارجی ارجاع دادند و مطلب در آن مورد نوشته اند در حالی که مثلا در شرح جامع مدنی توکلی هیچ چیزی در مورد قوانین کشورهای خارجی نمی بینید. تو کتب مرجع و تفصیلی که میگید مطالعه کنیم این موارد خارجی رو چیکار کنیم؟
این را هم در نظر بگیرید که بنده وکالت هم قبول شدم و پایه ضعیفی ندارم. ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید. چون در زمان مطالعه برای وکالت منابع به درد نخور زیادی را مطالعه کردم و وقتم رو از دست دادم.