عافیت‌سوزی

عافیت چشم مدار از منِ میخانه نشین / که دَم از خدمت رندان زده‌ام تا هستم - حافظ

عافیت‌سوزی

عافیت چشم مدار از منِ میخانه نشین / که دَم از خدمت رندان زده‌ام تا هستم - حافظ

عافیت‌سوزی

من سید نورالله شاهرخی، عضو هیأت علمی دانشگاه لرستان، دکترای حقوق خصوصی دوره‌ی روزانه‌ دانشگاه علامه طباطبایی تهران (رتبه‌ی 13 آزمون دکتری) ، کارشناسی ارشد حقوق خصوصی از همان دانشگاه (رتبه‌ی 21 آزمون ارشد)، پذیرفته شده‌ی نهایی آزمون قضاوت، مدرس دانشگاه و وکیل پایه یک دادگستری هستم. این وبلاگ در وهله‌ی اول برای ارتباط با دانشجویان و دوستانم و در وهله‌ی بعد برای ارتباط با هر کسی که علاقمند به مباحث مطروحه در وبلاگ باشد طراحی شده است. سؤالات حقوقی شما را در حد دانش محدودم پاسخ‌گو هستم و در زمینه‌های گوناگون علوم انسانی به‌خصوص ادبیات و آموزش زبان انگلیسی و نیز در صورت تمایل، تجارب شما از زندگی و دید شما به زندگی علاقمند به تبادل نظر هستم.

***
***

جهت تجمیع سؤالات درسی و حقوقی و در یکجا و اجتناب از قرار گرفتن مطالب غیر مرتبط در ذیل پُستهای وبلاگ ، خواهشمند است سؤالات درسی و / یا حقوقی خود را در قسمت اظهار نظرهای مطلبی تحت همین عنوان (که از قسمت طبقه بندی موضوعی در ذیل همین ستون هم قابل دسترسی است) بپرسید. به سؤالات درسی و / یا حقوقی که در ذیل پُستهای دیگر وبلاگ پرسیده شود در کمال احترام ، پاسخ نخواهم داد. ضمناً توجه داشته باشید که امکان پاسخگویی به سؤالات ، از طریق ایمیل وجود ندارد.

***
***
در خصوص انتشار مجدد مطالب این وبلاگ در جاهای دیگر لطفاً قبل از انتشار ، موضوع را با من در میان بگذارید و آدرس سایت یا مجله‌ای که قرار است مطلب در آن منتشر شود را برایم بفرستید؛ (نقل مطالب، بدون کسب اجازه‌ی قبلی ممنوع است!) قبلاً از همکاری شما متشکرم.

طبقه بندی موضوعی
آخرین مطالب
پربیننده ترین مطالب
مطالب پربحث‌تر
آخرین نظرات

جالب بود اینم !

جمعه بهمن ۳۰ ۱۳۹۴، ۰۳:۴۸ ب.ظ

  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • جمعه ۳۰ بهمن ۱۳۹۴، ۰۳:۴۸ ب.ظ
  • سید نورالله شاهرخی

نظرات  (۶)

به نظر من لازمه .چون علاوه بر ماده 805 که فرمودید ما میتونیم به اصالت اللزوم هم استناد کنیم و بگیم در مورد این عقد که ما شک داریم لازمه یا جایز .. بگیم جایز بودن نیاز به صراحت دارد . بنابر این مطابق قاعده هبه هم عقدی لازم است
پاسخ:
خب آقای کاتوزیان با بیان استدلالاتی این امر (ینی لزوم عقد هبه) رو رد میکنن. (کتاب عقود معین، ج 3، شماره‌ی 22).
نقل کردم این مطلب رو از جایی!!!!!
ممنون ک ما رو لو میدید!!!
پاسخ:
دیگه به هر حال، با مال مردم که نمیشه پُز داد!!!!! (مزاح کردم). 
http://www.uplooder.net/files/7fae6a92fd10affe42b6658c97289970/Rasti-Fatemieh-Amad-Baz--(www.shiayan.ir).mp3.html

سلام وقت بخیر ببخشید ک مرتبط نیست زیبا بود خواستم شما هم مستفیض بشید پیشاپیش فرارسیدن سالروز شهادت بانوی اول خلقت رو تسلیت میگم
پاسخ:
سلام، عاقبت به خیر. بر جنابعالی هم تسلیت باد. ممنونم بابت فایلی که ارسال فرمودید. 
استاد هبه عقدی است لازم
پاسخ:
در مورد این‌که عقد هبه جائز است یا لازم، اختلاف نظر وجود دارد ولی آن‌چه مسلم است، آن است که: «هبه برخلاف عقود جایز با مرگ یکی از طرفین منحل نمی‌شود و حق رجوع واهب از بین می‌رود». (مفاد ماده 805 قانون مدنی) رجوع از هبه، منوط است به بقاء عین موهوبه. «بعد از قبض نیز واهب می‌تواند با بقاء عین موهوبه از هبه رجوع نماید».  (مفاد ماده 803قانون مدنی)
ضمنن آقای کاتوزیان معتقد به جواز این عقد هستن.
رمزهای جالبی بودن!
من همیشه توی رمز گذاری مشکل داشتم و دارم!! به همین خاطر همیشه ترجیح میدم اون کلمات رو عینن یاد بگیرم!!! از کلمات مخفف هم معمولا استفاده نمیکنم!!!!!
پاسخ:
آره؛ بضی وختا حفظ کردن اصل مطلب، از حفظ کردن رموزشون ساده‌تر هست !!!!!!!
شرایط و اوصاف تهاتر هم در کلمه ی" مجوز "وضع شده :
م:مکان تأدیه دو دین
ج:جنس دو دین
و:وصف دو دین
ز:زمان تأدیه دو دین

تا اکتشافات بعدی خدانگهدار ✋
پاسخ:
ممنونم؛ جالب بود؛ « اکتشاف » خود جنابعالی بود یا فقط نقل کردید این مطلب رو از جایی ؟

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">