عافیت‌سوزی

عافیت چشم مدار از منِ میخانه نشین / که دَم از خدمت رندان زده‌ام تا هستم - حافظ

عافیت‌سوزی

عافیت چشم مدار از منِ میخانه نشین / که دَم از خدمت رندان زده‌ام تا هستم - حافظ

عافیت‌سوزی

من سیدنوراله شاهرخی، عضو هیأت علمی دانشگاه لرستان، دکترای حقوق خصوصی دوره‌ی روزانه‌ دانشگاه علامه طباطبایی تهران (رتبه‌ی 13 آزمون دکتری)، کارشناسی ارشد حقوق خصوصی از همان دانشگاه (رتبه‌ی 21 آزمون ارشد)، پذیرفته شده‌ی نهایی آزمون قضاوت و وکیل پایه یک دادگستری هستم.

تحصیلات ابتدایی تا متوسطه خود را در شهر خرم‌آباد گذراندم، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم‌آباد مشغول به تحصیل شده و با معدل 19.35 و به‌عنوان نفر برگزیده‌ی ورودی فارغ‌التحصیل شدم. در آزمون کارشناسی ارشد با رتبه‌ی 21 در دانشگاه علامه طباطبایی تهران (دوره‌ی روزانه بدون سهمیه) پذیرفته شده و با معدل 19.08 و به عنوان نفر اول ورودی فارغ‌التحصیل شدم. در این مقطع نمره‌ی رساله اینجانب نمره‌ی 20 (تحت راهنمایی شادروان حضرت استاد آقای دکتر کوروش کاویانی و مشاورت حضرت استاد آقای دکتر حبیب الله رحیمی) بود.

پس از گذراندن خدمت مقدس سربازی و اخذ پروانه وکالت دادگستری، با رتبه‌ی 13 در آزمون دکتری (دوره‌ی روزانه بدون سهمیه) پذیرفته شده و در دانشگاه علامه طباطبایی تهران مشغول به تحصیل شدم. در این مقطع تحصیلی نیز تز دکترای خود را تحت راهنمایی حضرت استاد آقای دکتر حبیب الله رحیمی و مشاورت حضرت استاد آقای دکتر ایرج بابایی با نمره‌ی 19 دفاع نموده و فارغ‌التحصیل شدم. از این رساله تا کنون مقالات علمی پژوهشی متعددی (در زمان نگارش این متن چهار مقاله) استخراج و به جامعه‌ی علمی کشور عرضه شده است، مقالات متعدد دیگری نیز بر همین مبنا در دست تألیف است که در آینده ارائه خواهد شد.

از سال 1391 شروع به تدریس در دانشگاه کردم و از آن زمان تا کنون بصورت پیوسته در دانشگاه‌های متعددی نظیر دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه آیت الله بروجردی، دانشگاه لرستان، دانشگاه ملایر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم‌آباد و بروجرد افتخار همکاری داشته‌ام. در نگارش و داوری رساله‌های کارشناسی ارشد متعددی هم به‌عنوان مشاور و داور همکاری داشته‌ام.

هم اکنون به عنوان عضو هیأت علمی گروه حقوق دانشگاه لرستان در کسوت معلمی، افتخار خدمت به جوانان این سرزمین را دارم.

***
***
در خصوص انتشار مجدد مطالب این وبلاگ در جاهای دیگر لطفاً قبل از انتشار ، موضوع را با من در میان بگذارید و آدرس سایت یا مجله‌ای که قرار است مطلب در آن منتشر شود را برایم بفرستید؛ (نقل مطالب، بدون کسب اجازه‌ی قبلی ممنوع است!)

طبقه بندی موضوعی
آخرین مطالب
پربیننده ترین مطالب
مطالب پربحث‌تر
آخرین نظرات

خاطرات تدریس 74 - مدل جدید پرسش رونمایی شد!

شنبه ارديبهشت ۸ ۱۳۹۷، ۰۷:۲۰ ب.ظ

اوضاع اینجوریه که خیلی از دانشجویان کلاس، علیرغم استفاده از انواع مختلف ابزارهای تنبیهی و تشویقی، بشددددت بر درس نخوندن اصرار میکنن و بجز چند نفر معدود، بقیه شرکتی در پرسش‌ها ندارن، امروز بداهتاً ترفندی به نظرم رسید برای شرکت دادن تعداد بیشتری توی پرسش‌های کلاسی. 

به این ترتیب که گفتم از هر ردیف که متشکل شده بود از 5 صندلی، باید یه نفر حتماً داوطلب بشه برای پاسخ. اگر یکنفر داوطلب بشه که یا مثبت می‌گیره یا منفی و بقیه در امان می‌مونن از پرسش(!) اگر هیچکس توی اون ردیف داوطلب نشه همه‌ی حاضران در اون ردیف منفی می‌گیرن! تشویق برای یکنفر، تنبیه برای همه :-|

هیچی دیگه توی برخی از ردیفها دانشجویانی بودن که از قبل درس خونده بودن و خودشون داوطلب بودن و اون ردیف رو نجات دادن، توی برخی از ردیف‌ها هم که هیشکی نخونده بود، عیاران و جوانمردانی پیدا شدن که داوطلب شدن و ردیف رو نجات دادن، توی یک ردیف هم جوونمرد پیدا نشد و همهٔ اون ردیف، منفی گرفتن :-|

حالا دیگه قرار شده از هفته‌های بعد، تنظیم کنن و جوری بشینن سر کلاس که توی هر ردیف یکنفر درس خونده باشه و اگر هم هیشکی نخونده بود با چیپس و پفک و لواشک، دل یکی از همردیف‌ها رو بدست بیارن تا پیشمرگه بشه برای منفی گرفتن!


+ حالا خوبه من اینهمه تنوع به کار می‌بندم توی پرسیدن، هیییییچ اثری نداره و همچنان اکثریت مطلق با درس نخون‌هاست :-)

  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • شنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۹۷، ۰۷:۲۰ ب.ظ
  • دکتر سیدنوراله شاهرخی

نظرات  (۳)

سلام استاد،وقتتون به خیر،فرمایش جنابعالی از این لحاظ که میفرمائید کسی که منفی میگیره ،به علت درس نخوندن خودشه درست،ولی بحث من سر جایی است که کسی منفی نمیگره اما علت منفی نگرفتنش ربطی به تلاش خودش نداره،به تلاش هم ردیفی اش ربط پیدا میکنه
ببینید استاد، الان خود من سه تا منفی دارم، و اگه هفته ی بعد درس نخونده باشم احتمال این که هفته ی بعد از من بپرسید زیادِ،حداقلش اینه که ۵۰،۵۰ است ،با این روشِ جنابعالیمن میرم تو یه ردیفی میشینم که یه درس خون توش باشه، یا حداقل یه فدکاری باشه که  به جای بقیه ی ردیف و من منفی بخوره، اینجوری به احتمال ۱۰۰درصد من منفی نمیگیرم.چون یا هم ردیفیم مثبت میگیره و من خلاص میشم از پرسش،یا هم ردیفیم فداکاری میکنه و به جای من منفی میگیره
البته این نظر بنده است قصد این رو هم ندارم که نظر خودمو به جنابعالی تحمیل کنم ،به هر حال چون شما استادی هستین که با منطق رفتار میکنید،به نظرم اومد که این روش منطقی نیست،در هر صورت ببخشید
صلاح مملکت خویش،خسروان دانند

پاسخ:
سلامٌ علیکم .
از جنابعالی واقعاً تعجب می‌کنم که تصور میفرمائید من انقد قابل پیش بینی هستم که معلوم باشه جلسه‌ی بعد چجوری میخام بپرسم و دانشجویان با تغییر جا بتونن من رو دور بزنن. 
سلام استاد
اگه این نحوه ی پرسش رو واقعا عملی کردید حتی برای یک بار،کارتون به دور از عدالت و منطقی هست که در جنابعالی وجود داره
دلیلی وجود نداره که یه نفر منفی نگیره چون هم ردیفی اش درس خونده،یا اگرهم درس خونی تو اون ردیف نبوده یه نفر فداکار پیدا شده جور درس نخوندن بقیه رو کشیده،این روش پرسش به نظرم بدترین روش پرسش هست حتی اگر برای تنوع باشد.

پاسخ:
سلامٌ علیکم. فرمایش جنابعالی غیر صحیح و غیر منطقی است. من مختارم از هر کسی توی کلاس بپرسم ولو نخونده باشه. بنابراین همونطور که منطقی هست از کسی بپرسم که مثلاً حرف اول نام خونوادگیش کاف هست و از بقیه نپرسم و کسی نمیتونه بگه این غیرعادلانه هست که کسی بخاطر حرف اول نام خانوادگی منفی بگیره، همونطور هم کسی نمیتونه بگه که این غیرعادلانه هست که کسی بخاطر اینکه کسی توی ردیفش درس نخونده منفی بگیره. در نهایت هر کسی منفی میگیره چون خودش درس نخونده. رابطه‌ی سببیت بین فعل خودش و منفی برقرار هست و نه چیز دیگر. همه باید درس بخونن، اینکه من چطور انتخاب می‌کنم از کسی بپرسم یا نپرسم ربطی به عدالت نداره. اگر کسی درس خونده باشه در نهایت، مثبت می‌گیره. 
جدا از معضلاتی که گریبان گیر آموزش عالی کشوره و نحوه ی ورود افراد به دانشگاه، فکر نمی کنید اگه دانشجوهاتون در کلاس توجه کافی به درس ندارن بهتره به جای ایجاد انگیزه های بیرونی، در نحوه ی درس دادنتون و نوع نگاه دانشجوهاتون به درس تجدید نظر کنید؟ یک سوزن به خودتون هم بزنید، شاید جواب داد دوست من.
پاسخ:
کاش منظورتون از « تجدیدنظر در نوع نگاه و شیوه‌ی تدریس » رو میفرمودید. الان منظورتون واضح نیست. ممنونم از اظهار نظر جنابعالی. 

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">